Juletider

Du kan shoppa hela julen! Under perioden 21 december - 5 januari kan det dock ta någon dag extra för din order att bli packad och ivägskickad. Glöm inte att beställa i god tid om du behöver ha klappar till tomtesäcken eftersom det är lite dåligt med postdagar just denna julen. 

Vi vill även ge en liten heads up om att vi kommer bli tvugna att justera våra fraktpriser efter nyår eftersom PostNord gör vissa höjningar. Vi kommer dock ha fortsatt frakt från 39kr inom Sverige. 

Med bara några veckor kvar till Jul så vill vi skicka ut ett STORT TACK till alla våra gamla och nya kunder! Det har varit ett fantastiskt år och vi är så tacksamma för att ni har hjälpt till med att dela den här glädjen!

Utan er skulle det här inte bli något.  Att se er färglägga och använda alla hÄngla-karaktärer är ren lycka och dom kommer till liv tack vare er. Vi är även mer än upprymda över att se så många använda våra textstämplar och även vi fnissar fortfarande glatt när vi ser någon använt texterna från Snorkigt-seten. Vi hade ingen aning om att dom skulle bli så uppskattade där hemma i pysselrummen. 

Hoppas ni vill hänga kvar här och mingla med oss över till det nya året, vi har massor av spännande planer även för det.

KRAMAR Lisa & Marie2019-12-08
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla