Motivkurser

OBS! NYTT VÅREN 2022! 

Kurserna kommer flytta över till ett kursforum som heter Teachable!
Kurser MED fysisk stämpel köps direkt här via webshopen, kurser UTAN stämpel, eller med DIGI-stämpel köps direkt via kursforumet!
Du som redan köpt kurs och är med i en facebook-grupp kommer succesivt bli överflyttad till det nya forumet.
https://lisas-coloring-classes.teachable.com/

Nya kurser som tillkommer läggs upp direkt på kursforumet som inspelat material, dvs, ingen kurs kommer sändas live framöver.

Kursforumet ger dig bättre möjlighet att hålla koll på dina kurser - allt är samlat på ett ställe! Du har även möjlighet att bit för bit bocka av hur långt du kommit i varje kurs och du kan enkelt titta på kursen via dator, platta eller telefon. Jag hoppas du kommer gilla plattformen lika mycket som jag själv uppskattar den! 

Nya köp lotsas alltså in till kursforumet istället för Facebook som fasas ut. Facebook-grupperna kommer tas bort framåt hösten, och du som är med i en kurs-grupp på Facebook kommer få information nu under våren och bli överflyttad. Du har alltså GOTT om tid på dig att hitta in på det nya stället och se hur enkelt och överskådligt det blir med varje kurs!

Kurser UTAN stämpel, eller med DIGI-stämpel köper du här: https://lisas-coloring-classes.teachable.com/

Om en kurs är markerad som "slutsåld" betyder det att stämpeln är tillfälligt slut i vårt lager. När vi får in stämpeln igen kommer även kursen bli tillgänglig! 


2023-05-08 JUST NU håller vi på att migrera våra kurser
till ett annat forum och hoppas vara "up & running"
med våra färgläggningskurser igen om inte allt för lång tid!