Villkor Lisas Coloring Classes


(Nedan information hittas även på sidan för våra köpvillkor!) 

Anmälan: 

Anmälan/bokning sker genom köp av kurs i hÄnglar & Wings webbutik (www.hanglarwings.se).  
Anmälan är bindande men kan återtas enligt Lagen om distansavtal (Ångerrätt). Se nedan för beskrivning av regler för ångerrätt.  
Din plats är bokad efter betalning (utcheckning i webshopen). Det automatiska svaret från hÄnglar & Wings webbutik är beviset på att din plats är bokad. 

Kursmaterial: 

Ett studiematerial (utskrivet material) ingår i BAS-kurserna och skickas till dig ca 7-10 dagar innan kurstillfället om kursen hålls online. Gäller bokningen fysisk kurs på plats i kurslokal lämnas kursmaterialet ut vid kursstart. Har du bokat BAS-kursen som E-kurs sänds materialet ut direkt efter din beställning och du läggs till i det kursforum vi använder oss av (Teachable). Materialet är upphovsrättsskyddat och endast för privat bruk. Studiematerialet består av en del anteckningar och exempelbilder och en del övningsmaterial utskrivet på kvalitativt papper lämpligt för alkoholbaserade pennor.

Pennor ingår ej i kursen. Varje deltagare ombesörjer att införskaffa de pennor som behövs till kursen. Rekommenderade färger till varje kurs finns listade på www.lisascoloringclasses.se.
OBS! För våra Motiv-kurser finner du information i kursinformationen om material ingår eller ej! Motiv-kurserna kan oftast köpas både med och utan stämpel. Inget skrivet material ingår i dessa. 

Åldersgräns: 
Du måste vara minst 15 år för att gå kurserna, men har du inte fyllt 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Köpet av kurs i webshopen måste göras av en person över 18 år. Det går bra att skriva i meddelandet vem som avses gå kursen. 

Pris och Kursdatum:  
Information om kursdatum och kursens pris och vad som ingår i kursen hittar du under "mer information" i webshopen under den kurs du planerar att gå. Fullständig information om kurserna finns även på bloggen www.lisascoloringclasse.se 

Deltagarantal:  
Varje live-kurs kan ha ett begränsat antal deltagare. Vid fulltecknad kurs försvinner köpknappen från webshopen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för lågt deltagarantal (mindre än 5 personer). 
Vid inställd kurs gäller betalningen för nästa överenskommet kurstillfälle eller betalas tillbaka. Kursdeltagare kontaktas alltid via e-mail eller telefon för att göra ett val om ombokning eller avbokning.
Motiv- och E-kurserna har inte begränsat deltagarantal.

Tekniska förutsättningar:  
Gäller BAS-kurser via ZOOM: För att gå kurserna online bör du ha en bra internetuppkoppling och möjlighet att själv filma med din telefon/surfplatta eller dator. Kurserna bygger på tvåvägskommunikation med både ljud och bild. Du ansvarar själv för att det tekniska fungerar på din sida innan kursstart. 

Du behöver kunna rigga en telefon/surfplatta över bordet så jag kan titta på när du färglägger dina övningar. Se till att ha en bra upplösning på kameran som sänder (en modern mobiltelefon är toppen!). Använd gärna ytterligare en enhet (surfplatta eller dator) för att titta på mig och det jag visar innan varje övning. Större skärm här är att föredra!

Läs mer om tips och trix för att rigga inför kursdagen på www.lisascoloringclasses.se.

Går du en Motiv- eller E-kurs räcker det med en telefon, platta eller dator att titta på. 

Upphovsrätt:  
Innehållet i kursmaterialet är upphovsrättsskyddat och enbart ämnat för betalande kursdeltagare. Det får ej kopieras eller spridas till 3e person. Den digitala sändningen får ej göras tillgänglig eller visas för 3e person som inte köpt kursplats. Kurserna är för enskilt bruk och får ej användas för kommersiellt eller offentligt ändamål av annan än upphovsrättsinnehavaren utan överenskommelse.

Ångerrätt:  
Du har enligt Lagen om distansavtal rätt att ångra dig upp till 14 dagar efter köpet av din kursplats om köpet är gjort via hÄnglar & Wings webshop. Det automatiska svaret från webshopen gäller som bekräftelse på bokning och det är från det datumet tiden räknas. 

Meddelande om avbokning kan göras via e-mail eller telefon och skall innehålla namn och ordernummer samt vilken kurs du är bokad till. Avbokar du enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften. För att återfå hela kursavgiften krävs att du inte har öppnat ditt kursmaterial eller påbörjat livesändningen.

Är det plomberade kursmaterialet öppnat kommer du bli betalningsskyldig med 80% av den totala kursavgiften. Är du tillagd på vårt kursforum eller loggar in och påbörjar livesändningen där kursen hålls på angivet datum blir du betalningsskyldig för hela summan av den totala kursavgiften. 

Avbokning:  
Vid avbokning senare än 14 dagar efter köp återbetalas ej kursavgiften, ej heller vid utebliven ankomst på kursdagen. Kursplatsen KAN överlåtas till annan person över 18 år, detta måste dock meddelas oss i förväg så vi vet vem som kommer i ditt ställe. 

Inställd kurs:  
Om kursen måste ställas in pga sjukdom eller annan oförutsedd händelse gäller kursavgiften för ett nytt kurstillfälle eller återbetalas helt. Kursdeltagare kontaktas alltid via e-mail eller telefon för att göra ett val om ombokning eller avbokning. 

Olycksfallsförsäkring:  
Du ansvarar själv för att du är försäkrad till och från kurslokalen samt under kurstillfället. 

Oförutsedda händelser:  
Lisas Coloring Classes ansvarar inte för försenad leverans eller deltagares extra kostnader som tillkommit pga väderlek, myndighets åtgärd, strejk, ovanliga driftsstörningar eller andra omständigheter som ligger utanför vår kontroll och som vi inte kan påverka.