Personliga Stämplar


VIKTIGT - läs igenom allt nedan innan du beställer. 

NÄSTA BESTÄLLNING: 1-15 Juli 2024

Då tänds "köpknapparna" och du kan göra din beställning.

OBS! Personliga stämplar betalas nu direkt vid beställning!
(Oavsett betalsätt. Du kommer få ett mail om att din order är skickad,
vilket den inte är utan skickas ut enligt info nedan.)

Utskick för juli-beställningen ca vecka 34-35Scrolla ner för att se alla varianter eller sortera via menyn till vänster.


1) Kontrollera noga att du skrivit rätt text. Det är inte bytesrätt på personliga stämplar.

2) Titta på exemplet och bedöm om din text får plats. Mycket text = bokstäverna krymper och trycks ihop och det blir svårläst, och vi rekommenderar starkt att du undviker det. Vi anpassar storleken utifrån vad som är möjligt för att helheten skall se snygg ut. För mycket text blir tunn och "håller" i produktionen. Vid varje produkt finns en ungefärlig storleksangivelse på den färdiga stämpeln. Många av våra cirkelstämplar passar i en 1,5" stans (dock inte alla!). 

3) Vid varje stämpel finns information om vilken text som kan ändras. Den text som går att byta ut är oftast: "Ditt Namn Här", "Efternamn", "Familjen Efternamn" osv. Övrig text blir som i exemplet. 

4) Typsnitt och ev. bild blir enligt exemplet som visas. NOTERA att designen kan ha VERSALER eller gemener. Önskar du frångå exemplet - ange detta TYDLIGT - ex. i meddelanderutan!  Vissa stämplar har dock inte plats för en stor bokstav, annan förändring eller så har den stora bokstaven inte rätt "krumelur" osv och då följer vi alltid visningsexemplets alternativ! 

5) Du skriver i kommentarrutan vilken text du vill att din stämpel ska ha! GLÖM INTE DET! Finns ingen information om vilket namn osv man vill ha på stämpeln så använder vi information från beställarens uppgifter! Det är alltså viktigt att du är tydlig med vilken text du vill ha på din stämpel. Kan vi inte plocka information från beställarens  uppgifter (på tex bröllopsstämplar) så makulerar vi ordern. 

6) Personliga stämplar beställs separat från övrig beställning. Det går bra att beställa flera personliga stämplar på samma order. 

7) Frakt och betalning mm sker enl. våra övriga köpvillkor.   

8) Datum för tillverkning av personliga stämplar kommer dyka upp ca 4ggr / år.  (Januari, Mars, Juli, September) 

9) Utskick av din personliga stämpel sker ca 4 veckor efter senaste uppsamlingsdatum. Beställer du långt i förväg kan du alltså få vänta extra länge på din stämpel.

10) Personliga stämplar ingår EJ i ev. reor ,rabatter eller utförsäljningar!

11) Alla personliga stämplar tillverkas i samma höga kvalitet som våra övriga Clear Stamps.