Facebook-kurser

HUR GÅR DET TILL: 

Lisa sänder kursen LIVE i en privat Facebookgrupp vid den specifika kurs-tiden. Du färglägger motivet samtidigt som Lisa. Kursen hålls i ett långsammare tempo än de tidigare färgläggnings-liven. I den här kursen behöver du vara självgående i färgläggning då vi inte kommer fördjupa oss i grunderna utan här förutsätts att du har koll på bastekniker och ”känner dina pennor”. Du kan kommentera, ställa frågor och interagera med andra som går kursen via chatten och senare via inlägg i gruppen. Du kan även dela det du färglagt i gruppen. 

Lisa kommer färglägga med Spectrum Noir Illustrator och Copic parallellt. Har du andra märken på dina pennor kan du hänga med ändå, men får plocka dina egna färgkombinationer.

Om du av någon anledning missar Livesändningen finns kursen att tillgå när som helst efter Live-tillfället och du kan titta om och om igen. Videon finns under videoklipp. 

Det finns möjlighet att köpa kursen även efter livesändningen och se videon och göra kursen i ditt eget tempo.  

Du har tillgång till kursen så länge som Facebook finns tillgängligt på marknaden. 

LÄS MER UNDER VARJE KURS VAD SOM GÄLLER FÖR JUST DEN KURSEN. 

VIKTIG INFO OM FACEBOOKKURSER:  
OBS!  Du måste fylla i ditt fullständiga Facebooknamn som extra tillval på varan (kursen) du köper så vi vet vem vi skall släppa in i kurs-gruppen.
Du kommer få ett e-mail med en PDF direkt efter köp med länk till Facebookgruppen - ansök om att gå med i gruppen så släpper vi in dig - vanligtvis inom 24h.
Ansök till gruppen i god tid (minst 6h) innan kurstillfället så du inte missar livesändningen. Köper du kursen efter livesändningen påverkas inte detta.
Kontrollera papperskorg mm ifall du inte hittar mailet från oss!